Ervaringen

De schuur stond vol met zakken diervoeding, tuingereedschap, lege verpakkingen en andere troep.

Nadat Annelies met mij een kleine twee uur in de schuur aan het opruimen en schoonmaken is geweest lag er niks meer rond te zwerven.
Het voer paste in de emmers en de bakken, het gereedschap nam nog maar een klein hoekje in beslag en er is veel troep weggegooid.

De nog goede dingen waar ik niks meer aan heb krijgen een tweede leven bij iemand die er wel wat aan heeft.
Ik kan alles in één oogopslag zien in de schuur dus ik spaar weer tijd en ruimte uit doordat ik niet meer hoef te zoeken.

Als je echt even in een korte tijd een flinke opruiming wilt houden heb je aan Annelies een hele goede.

Evanne

Annelies is bij mij geweest om orde te brengen in mijn kledingkast.

Al jaren was ik bezig om mijn kledingkast op orde te krijgen. Het lukt mij maar niet. In al die jaren had ik best wel veel (10 vuilniszakken of meer) kleding weggedaan. Maar mijn kledingkast in orde krijgen lukte mij dus niet.

Door mij te laten zien hoe ik dat kon doen, ziet mijn kledingkast er zo heerlijk geordend uit. Ook heeft ze me nog geholpen met twee keukenkastjes.

Ik ben zo blij dat ze mij geholpen heeft. Ze luistert goed naar wat ik wil en geeft de nodige tips mee.

Annelies zou ik zeker aanraden.

Astrid

Ondanks dat het heel erg spannend was om te beginnen aan het opruimen wist Annelies me snel op mijn gemak te stellen.

Ik had al meerdere pogingen ondernomen om de garage netjes te krijgen, maar het lukte me niet om hem op orde te krijgen. Het grootste probleem was dat ik het overzicht totaal kwijt was.

Samen zijn we stapsgewijs aan de slag gegaan waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Met veel goede tips en ideeën is het in 2 afspraken gelukt!

Ik ben heel erg blij met het resultaat en kan nu de dingen weer terug vinden.

Miranda

Annelies heeft mij geholpen bij het organiseren van mijn zolder. De zolder heeft nogal veel functies, zoals opslag, werkruimte en hobbyruimte. Overal lagen spullen terwijl ik dacht dat ik eigenlijk wel genoeg kastruimte zou moeten hebben. Ik was helemaal de draad kwijt, maar Annelies hielp me om alles stap voor stap aan te pakken en het overzicht terug te krijgen. Daarbij ging ze vriendelijk en doortastend te werk. Ze leerde me hoe ik eerlijk naar de spullen kan kijken en hoe ik kan beslissen wat waarmee moet gebeuren. Nu ben ik helemaal in de flow en kan ik zelfstandig verder met opruimen. Mocht ik weer vastlopen, dan vraag ik gewoon Annelies nog een keer om hulp.

Nynke

Nadat mijn man was overleden kwam ik een puinhoop van papieren tegen. Ik heb Annelies gebeld en zij is gekomen om mij te helpen. Ik heb van haar geleerd hoe ik inzicht kreeg en wat ik moest bewaren. Ik doe het nog steeds op die manier en dat gaat goed. Bedankt Annelies!

Mevr. J.H. van den Hoven

Mijn ervaring met Annelies is heel goed. Ik heb nu weer ruimte in de kasten en ook weer op mijn aanrecht. Er is weer overzicht, dat geeft ook weer rust.

Arno